vrijdag 4 maart 2011

SITE2011: TPACK in Nashville

Het is 4 maart en ik ben net gearriveerd in Nashville waar dit jaar de jaarlijkse SITE Conferentie plaatsvindt. Vorig jaar was er ook naar deze conferentie en toen heb ik over verschillende presentaties waar ik aanwezig was een bericht op deze blog geplaatst. Dat zal ik dit jaar ook proberen te doen.

Tijdens de conferentie mag ik zelf twee presentaties over TPACK verzorgen (en daarnaast een over Taaltreffers, de serious game rondom woordenschat in het basisonderwijs). De eerste TPACK presentatie van Joke Voogt, Bart Ormel, Chantal Velthuis (Hogeschool Edith Stein), Jo Tondeur (Universiteit Gent) en mezelf gaat over het (vragenlijst)onderzoek onder pabostudenten naar ict-gebruik bij natuur en techniek in het basisonderwijs. Daarover later dus meer. Ook zal ik namens Ghaida Alayyar, een van onze PhD studenten, een presentatie geven over haar TPACK-onderzoek in Koeweit.

Als ik het programma zo bekijk kan ik een hele week van 's morgens vroeg tot 's avonds laat wel terecht hier.. Ik zal proberen om via deze weblog verslag te leggen van alle TPACK-gerelateerde presentaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten