woensdag 9 maart 2011

SITE2011: TPACK SIG Meeting

De tweede ochtend van SITE begint vroeg.. om 7.45 uur begint de TPACK SIG Meeting. Voorzitters van de SIG: Mark Hofer en Judi Harris (bij ons bekend van de TPACK Activity Types). In de zaal ook de andere bekende "TPACK-ers" en als start krijgen we allemaal de "got TPACK button" :-).

Een paar statistieken: er zijn 378 SIG Members (hier zo'n 35 aanwezig), 1036 Newsletter Subscribers en dit jaar 52 TPACK sessies op SITE (vorig jaar 35). Oftewel: een flinke TPACK-groei!Dan een update over de wiki (http://tpack.org/). Als je op zoek bent naar informatie over TPACK, ga daar dan vooral kijken, je kan er alle informatie vinden over TPACK, verwijzingen naar de laatste artikelen en instrumenten, etc. Daarnaast heeft de SIG een e-mail lijst, Google groups en een Ning groep, maar omdat de meeste mensen elke keer aangeven dat ze liever informatie toegestuurd krijgen dan dat ze informatie gaan halen zijn er verschillende nieuwe mailinglijsten geinitieerd. Wil je ook op de lijst komen, doe dan het volgende (waarbij je dus kan kiezen uit verschillende interessegebieden):


Dan op de agenda: de "Thompson TPACK Awards", genoemd naar Anne Thompson, een van de bekende TPACK mensen. Het idee is dat er awards uitgedeeld worden voor papers die geschreven worden voor de SITE conferentie. De voorzitters van de SIGs moeten altijd reviewers zoeken die de TPACK papers voor de conferentie beoordelen. Daarbij zorgt deze SIG altijd voor 3 reviewers die de papers beoordelen en ze een cijfer van 1 t/m 5 geven. Alle papers die de hoogste beoordeling krijgen, krijgen een award. Een lijst met winnende papers volgt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten